Pysy Bulletproofina.

Toimitus

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin

Tyytyväisyystakuu

Palauta veloituksetta 30 pv sisällä. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen, saat täyden hyvityksen.

Räätälöity palvelu

Haluamme tarjota teille vain parasta. Mietityttääkö jokin? Ota yhteyttä!

Toimitus

Valitse Posti, Matkahuolto, PostNord tai tule kahville Porvooseen

Bulletproof VanillaMax vaniljajauhe 56 g

Bulletproof VanillaMax vaniljajauhe 56 g
Valmistaja: Bulletproof
Tuotekoodi: BP_VANILLAMAX
Saatavuus: Varastossa
28,90€ Veroton: 25,35€
Määrä: Lisää koriin

BULLETPROOF UPGRADED VANILLA MAX VANILJAJAUHE 56 G

 

Olet varmasti hullaantunut vaniljan tuoksuun ja makuun. Mutta tiesitkö, että se voi vaikuttaa myös terveyteen?

On sanottu, että vanilja voi parantaa aivojen toimintaa, taistella tulehduksia vastaan ja parantaa vastustuskykyä. Me emme tietenkään tätä voida sanoa koska tutkimuksia ei ole tehty.

 

Upgraded™-vanilja tehdään Madagaskarin vaniljapavuista. Se on käsitelty hellästi ja varoen, jotta mykotoksiinien mahdollisuus on minimissään. Vaniljapavut on poimittu käsin ja ne on poimittu juuri kun papu on poimimiskypsä. Pavut jauhetaan poimimisen jälkeen ja vielä uudemman kerran hienommaksi jauheeksi, jonka jälkeen jauhe kuivatetaan 12 päivää matalassa lämmössä. 

Upgraded™-vaniljaa voi käyttää niin ruoanlaitossa kuin Bulletproof-kahvissa tai smoothiessakin.

 

Ainesosat
100% Madagascar Vanilja

 

Pakkauskoko
56 g

 

 

Historia
Espanjalainen löytöretkeilijä ja atsteekkien valtakunnan kukistaja Hernán Cortés (1485–1547) havaitsi vuonna 1518, että atsteekit maustoivat kaakaonsa jauhetuilla vaniljapaloilla. He käyttivät paloista nimitystä "tlilxochid" eli "musta kukka" viittaamaan kuivatun pavun mustanpuhuvan värin ja suloisen maun yhdistelmään. Atsteekit ylistivät mustaa kukkaansa suuresti. Itse atsteekkien viides hallitsija Montezuma (noin 1398–1469) joi siitä valmistettua uutetta, jota pidettiin kuninkaallisena palsamina. Montezuma vaati jopa vaniljapapuja veroina alamaisiltaan.

 

Cortés arvosti vaniljaa niin suuresti, että toi sitä Eurooppaan monen monta säkillistä siinä missä atsteekkien kultaa, hopeaa, jalokiviä – ja toista uutta herkkua, nimittäin suklaata.

Euroopassa alkoi riehua varsinainen vaniljakuume, kun sen alettiin uskoa toimivan sukuviettiä kiihottavana aineena. Vaniljaa oli saatava hinnalla millä hyvänsä, ja sitä käytettiinkin kaikissa mahdollisissa paikoissa. Varsinkin toiseen mahdollisesti samoin vaikuttavaan makuun eli suklaaseen yhdistettynä vanilja nousi Euroopassa suunnattomaan suosioon.

Sillä uskottiin olevan myös monenlaisia muita terveysvaikutuksia, joten jokainen halusi sitä. Esimerkiksi Yhdysvaltojen tuleva kolmas presidentti Thomas Jefferson vetosi kirjeissään erääseen Pariisissa asuvaan ystäväänsä pyytäen, että tämä toimittaisi hänelle vaniljapapuja, joiden makuun hän oli päässyt Ranskassa työskennellessään mutta joita hän ei ollut kuitenkaan löytänyt amerikkalaisista apteekeista.

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: